Iskola előkészítő!

Most az első hónap 24.990.- helyett csak 17.990.- !
Iskola előkészítő!
Galéria 3Galéria 4Galéria 1Galéria 2

Hogy kik is vagyunk?

Örömmel mutatjuk be nektek a játékos és eredményorientált iskola előkészítő kurzusunkat. Célunk, hogy gyermekedet felkészítsük a zökkenőmentes iskolakezdésre, és segítsünk neki magabiztosan belépni az új, kihívásokkal teli világba.

A Mindcode Smartstart iskola előkészítő kurzusa egyedülálló megközelítéssel segíti a gyermekedet az iskolai környezetbe való átmenetben. Innovatív és interaktív tanítási módszereinkkel nem csak a tudását bővítjük, hanem fejlesztjük a kritikus gondolkodását, szociális készségeit és önbizalmát is.

Kurzusunk fókuszában az egyéni fejlődés áll. Kiscsoportos (4-6 fő) foglalkozásaink lehetővé teszik, hogy minden gyermeknek személyre szabott figyelmet és támogatást nyújtsunk.

Hogy mit is nyújtunk?

A Mindcode iskola előkészítő kurzusa olyan fejlődési lehetőséget kínál, amely az első pillanattól kezdve magával ragadja és felkészíti gyermekedet a sikeres iskolakezdésre. Az egyik különleges eszközünk a Bee-Bot és Blue-Bot padlórobotok, amelyek segítségével a gyerekek élményszerűen sajátíthatják el az alapvető programozási fogalmakat. Ezek a kis robotok nem csak a tudást mélyítik el, de örömteli játékokkal is fejlesztik a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet.

Az oktatásunkban nagy hangsúlyt fektetünk a személyességre és a gyermekek egyéni igényeire. A személyes oktatás lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyeljünk és válaszoljunk a gyerekek kérdéseire, megértve az egyedi nehézségeket és erősségeket. Valljuk, hogy a személyes jelenlét és interakció a legjobb módja annak, hogy a gyermekek sikeresen induljanak el az iskolakezdés útján. A Mindcode iskola előkészítő kurzusa nem csak tudást ad, hanem inspirál, támogat, és egy olyan közösséget teremt, ahol a gyerekek személyesen és hatékonyan készülhetnek fel az iskola által támasztott követelményekre.

Bee-bot

Mit fejlesztünk?

 1. problémamegoldó képesség
 2. induktív gondolkodás
 3. algoritmikus gondolkodás
 4. kognitív képességek
 5. szociális képességek
 6. grafomotorika
 7. testséma és téri tájékozódás
 8. matematikai képességek
 1. logika
 2. koncentráció
 3. kritikus gondolkodás
 4. problémamegoldás
 5. közös munkavégzés képessége
 6. kreativitás
 7. érzelmek kezelése

Tanfolyam helyszíne

Egy foglalkozás időtartama: Heti 60 perc.

Az első haví díj akciósan: 17.990.-
Tanfolyam havídíja: 24.990.-

Helyszín
2023 © mindcode.hu | Minden jog fenntartva! | ÁSZF és Adatkezelési nyilatkozat